Kengät Violetti Naiset 15 Toe 4 Osapuoli Meitä Pumput Dress D'orsay Muodollinen Klassinen Suljettu Fsj Korkokengät Nro
Pumput Klassinen 4 Toe Korkokengät Dress Muodollinen Meitä Osapuoli Fsj D'orsay Kengät Violetti Nro 15 Naiset Suljettu ntRWWSF Pumput Klassinen 4 Toe Korkokengät Dress Muodollinen Meitä Osapuoli Fsj D'orsay Kengät Violetti Nro 15 Naiset Suljettu ntRWWSF Pumput Klassinen 4 Toe Korkokengät Dress Muodollinen Meitä Osapuoli Fsj D'orsay Kengät Violetti Nro 15 Naiset Suljettu ntRWWSF Pumput Klassinen 4 Toe Korkokengät Dress Muodollinen Meitä Osapuoli Fsj D'orsay Kengät Violetti Nro 15 Naiset Suljettu ntRWWSF Pumput Klassinen 4 Toe Korkokengät Dress Muodollinen Meitä Osapuoli Fsj D'orsay Kengät Violetti Nro 15 Naiset Suljettu ntRWWSF
Kanta-Häme

Pumput Klassinen 4 Toe Korkokengät Dress Muodollinen Meitä Osapuoli Fsj D'orsay Kengät Violetti Nro 15 Naiset Suljettu ntRWWSF

Niin pientä työtä ei olekaan, etteikö Juha Heinosta kehtaisi pyytää apuun.

Heinosen titteli on tammikuun alusta lähtien ollut vuokra-aviomies, ja toimialueena Hämeenlinnan, Riihimäen ja Valkeakosken seudut.

Uuteen nimikkeeseen liittyy tiettyä hilpeyttä, sen Heinonenkin myöntää. Palvelut ovat kuitenkin pienimuotoisia piha- ja sisätöitä ja Heinosen voi tilata apuun, jos oma peukalo kasvaa keskellä kämmentä tai esimerkiksi voimat eivät riitä fyysisiin ponnistuksiin.

Kesällä leikataan nurmea ja talvella luodaan lunta. Pieniä maalauksia Heinonen lupaa tehdä ja saranoita kiristää, mutta esimerkiksi tapetointitöihin tai varsinaiseen remonttiin mies ei ryhdy. Sama periaate pätee pihalla.

– Omenapuun oksia voin leikata, mutta puita en lähde kaatamaan, Heinonen kuvailee rajanvetoa.

Vuokra-aviomiehellä on tuntitaksa, mutta palkkio on neuvoteltavissa tilanteen ja työn keston mukaan.

Aviomiespalvelu on Petteri Ikosen vuonna 2003 perustama yritys. Ikonen itse toimii Tampereen seudulla, mutta lisenssin hankkineita vuokra-aviomiehiä on muuten ympäri Suomea.

Dress Fsj Naiset Klassinen Toe Muodollinen Meitä Osapuoli D'orsay Suljettu 15 Korkokengät Nro 4 Pumput Kengät Violetti Hämeenlinnassa palvelua ei ole ollut hetkeen, sillä edellinen vuokra-aviomies ehti työllistyä muualle. Vähäisestä kysynnästä lopettamispäätös ei kuitenkaan ollut Ikosen mukaan kiinni.

– Meidän valttina erilaisiin remonttifirmoihin verrattuna on se, että teemme myös ne pienet työt. Itse olen esimerkiksi käynyt ruuvaamassa loisteputken irti ja vaihtanut uuden tilalle, Ikonen sanoo.

Alun perin Ikosen ajatus oli, että aviomiespalvelua tarjottaisiin lähinnä itsekseen eläville naisille. Asiakaskunta on kuitenkin muovautunut monipuolisemmaksi ja mukana on paljon perheitä. Palvelua ovat käyttäneet myös kotona asuvat ikäihmiset.

Vuokra-aviomiespalvelun rinnalle on isommilla paikkakunnilla tullut myös vuokra-aviovaimopalvelua.

– Vanhuksilta ja naisilta tuli palautetta, että ei mies voi tulla siivoamaan tai pyykkejä pesemään, vaikka tarvetta olisi ollut ja vuokra-aviomies olisi tämän hoitanut, Ikonen nauraa.

Hämeenlinnan seudulla ei toistaiseksi toimi Ikosen firman kautta yhtään vuokra-aviovaimoa. Vastaavia palveluja tarjoavat kuitenkin useat pienyrittäjät.

Juha Heinosella on 18 vuoden työkokemus autoalalta. Alkuvuosina hän toimi automekaanikkona, mutta viime vuodet lähinnä asiakaspalvelussa ja työnjohtotehtävissä.

Vuokra-aviomiespalvelu alkoi kiinnostaa, kun Heinonen jäi loppusyksystä auttamaan puolipäiväisenä vaimoaan tämän yritykseen ja mietti täydentäviä ansaintakeinoja. Tuttavien kanssa tuli puhetta, että esimerkiksi moni ikäihminen tarvitsisi todennäköisesti apua pienissä kodin töissä.

– Olen aina tykännyt olla ihmisten kanssa tekemisissä ja tällaiset perustyöt luonnistuvat helposti.

– Palkkatöissä lomat ovat milloin ovat, mutta yrittäjänä työskentelevällä vaimolla lomat ovat vähän erilainen käsite. Meillä on lisäksi kaksivuotias poika. Tämä tuo joustoa elämäämme, kun työskentelemme molemmat yrittäjinä, Heinonen perustelee ratkaisuaan. HÄSA

Mitä mieltä olit kirjoituksesta? Vastaa ensimmäisenä!
Tykkään
+1
Hyödyllistä
+1
Uutta tietoa
+1
Ikävää
+1
En ymmärrä
+1
Kiitos palautteesta! Jaa artikkeli:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pu Ylemmän Naisten Saapikkaat 64 Ikuisesti Nilkka Korkea Kantapää Paksu Lohkon Strappy Tan Kengät Camila 8qxI4

15 tuoreinta

Päiväkohtaisia uutisia

lokakuu 2018
ma ti ke to pe la su
« syys    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 Dress Toe Korkokengät 4 Kengät Naiset Klassinen Suljettu Osapuoli Meitä Muodollinen Fsj D'orsay Nro Pumput 15 Violetti 10 11 12 13 14
4 Korkokengät Klassinen Dress Toe Kengät Fsj Meitä Naiset D'orsay Violetti Suljettu Pumput Nro Osapuoli 15 Muodollinen 15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 Meitä Naiset Nro Pumput Osapuoli Dress Kengät D'orsay 15 Klassinen 4 Toe Muodollinen Fsj Suljettu Korkokengät Violetti 27 28
29 30 31